Jacimovic  
         

  Juventa sport
         
 

POLITIKA KVALITETA

Imajući u vidu da je danas u svjetu kvalitet najvažniji tržišni faktor i glavno oružje konkurentnosti sa trajnim i rastućim trendom, njegovo inkorporiranje u poslovnu politiku preduzeća ima za cilj kontinuirano poboljšavanje marketinške strategije. Ona zahtijeva stalno unapređenje kvaliteta poslovanja unutar cijelog preduzeća i ostvarivanje svjetske klase kvaliteta.

Osnovni stavovi kvaliteta ogledaju se u sljedećem: 

  • Kvalitet, uz istovremeno snižavanje troškova poslovanja i povećanje produktivnosti i profitabilnosti, predstavljaju poslovni prioritet u svim našim aktivnostima.

  • Kvalitet proizvoda i njihova bezbjednost za upotrebu omogućuju se adekvatnom primjenom zahtjeva, propisa i regulativa, kao i međusobno definisanim zahtjevima naših kupaca.

  • Stalno unapređenje kvaliteta je zadatak i odgovornost rukovodilaca svih sektora i službi, što se ogleda kroz promjenu filozofije rukovodstva ka unapređenju kvaliteta poslovnih procesa i stvaranju skladnog poslovnog sistema.

  • Odgovornost za kreiranje, pravovremenu primjenu i obezbjeđenje kvaliteta pripada svakoj funkciji u preduzeću, organizacionoj cjelini i pojedincu za poslove koje obavlja, bez mogućnosti prenošenja na nekog drugog.

  • Planiranje u svim poslovnim procesima i uspostavljanje stalnih poboljšanja, sa ciljem da vrhunsko postane pravilo, a ne izuzetak, je prepoznatljiv stil rada u preduzeću.

  • U poslovnim odnosima orijentisati se na partnere koji imaju uveden sistem upravljanja kvalitetom i dosljedno ga primjenjuju pri realizaciji svojih procesa.

  • Rukovodstvo i svi zaposleni uspostavljaju klimu saradnje, povjerenja i pripadnosti preduzeću, koja se zasniva na uključivanju zaposlenih u kreiranju poslovnih procesa, vođenju računa o zajedničkim ciljevima, potrebama i interesima, što omogućuje aktiviranje svih stvaralačkih potencijala.

  • Zaštita prirodne okoline u kojoj radimo i očuvanje resursa na najbolji mogući način.

  • Uvedeni sistem kvaliteta u našem preduzeću prema standardu ISO 9001:2000, predstavlja osnovu za razvoj i novo sredstvo na putu do upravljanja totalnim kvalitetom (TQM) kao procesom opšteg napretka.
Banja Luka, 20.06.2007.god.

Direktor
Gostimir Jaćimović

  Streljački klub Soko

servis oružja

streljana

galerija


RADNO VRIJEME CENTARA

Lauš, Banja Luka
radnim danima od 8 do 20 časova
subotom od 8 do 17 časova

Soko, Banja Luka
radnim danima od 8 do 17 časova
subotom od 8 do 16 časova

Gradiška
radnim danima od 8 do 20 časova
subotom od 8 do 17 časova

Nedjelja je neradni dan u svim našim objektima.
  PROIZVOĐAČI

> Zastava Arms
> Glock
> Beretta
> Česka Zbrojovka
> Browning / Winchester
> Baikal
> Belom
> Krušik
> Remington
> Swarovski
> Linder
> FAIR
> Sako


> Tikka
> Prvi Partizan
> H & N Sport
> Heckler & Koch
> Sig Sauer
> HS Produkt
> Norconia
> Muela
> Opinel
> Brunox
> Hamerles
> Profi
> Ballistol
  SERTIFIKATI

Preduzeće "Jaćimović" posluje po svim normama koje propisuje standard ISO 9001:2000.Više o sistemu i politici kvaliteta pročitajte na našim stranicama.


Izjava o odgovornosti >