Jacimovic  
         

  Juventa sport
         
 

ISTORIJAT


Preduzeća "Jaćimović" je u protekle dvije decenije uspješnog rada izraslo u regionalno prepoznatljivo ime u domenu trgovine sportskom opremom, oružjem i opremom za lov. Počeli smo sa radom 1989. godine kao prodavnica opreme za lov, ličnog naoružanja i municije. Našu ponudu su tada činili proizvodi proizvođača sa prostora bivše Jugoslavije. Uvažavajući zahtjeve rastućeg tržišta, ubrzo proširujemo asortiman ponude na neke od najpoznatijih svjetskih proizvođača u ovoj oblasti. Naš logo postaje simbol kvalitetne usluge i sigurnog poslovanja.

Tokom 2005. godine otvorili smom prodajne centar u Gradišci. Poslovnu 2007. godinu započeli smo otvaranjem našeg najvećeg objekta - prodajnog centra "Juventa", koji se nalazi na samom početku banjalučkog naselja Lauš, a prostire se na 2500 m2. Prodajni centar Juventa je postao naše novo sjedište preduzeća, a u sastavu Centra su diskontna maloprodaja (outlet, koja nudi opremu za profesionalo i rekreativno bavljenje sportom), streljana, servis za oružje i kafe bar. Tu su i dva show room-a, opremljena po najvišim evropskim standadima, kao novi vid predstavljanja našeg veleprodajnog asortimna oružja, municije i sportske opreme kupcima iz regiona.

U narednom periodu, a prema zacrtanoj strategiji širenja maloprodajne mreže, planiramo otvaranje novih prodajnih centara. Zato se redovno informišite o našim aktivnostima i aktivno učestvujte u kreiranju naše ponude. Zadovoljan kupac je jedino mjerilo kvaliteta naše usluge i ispravnosti naše poslovne politike.

  Streljački klub Soko

servis oružja

streljana

galerija


RADNO VRIJEME CENTARA

Lauš, Banja Luka
radnim danima od 8 do 20 časova
subotom od 8 do 17 časova

Soko, Banja Luka
radnim danima od 8 do 17 časova
subotom od 8 do 16 časova

Gradiška
radnim danima od 8 do 20 časova
subotom od 8 do 17 časova

Nedjelja je neradni dan u svim našim objektima.
  PROIZVOĐAČI

> Zastava Arms
> Glock
> Beretta
> Česka Zbrojovka
> Browning / Winchester
> Baikal
> Belom
> Krušik
> Remington
> Swarovski
> Linder
> FAIR
> Sako


> Tikka
> Prvi Partizan
> H & N Sport
> Heckler & Koch
> Sig Sauer
> HS Produkt
> Norconia
> Muela
> Opinel
> Brunox
> Hamerles
> Profi
> Ballistol
  SERTIFIKATI

Preduzeće "Jaćimović" posluje po svim normama koje propisuje standard ISO 9001:2000.Više o sistemu i politici kvaliteta pročitajte na našim stranicama.


Izjava o odgovornosti >